Γάμοι, Αρραβώνες, Βαπτίσεις

Από τα σημαντικότερα γεγονότα στη ζωή. Η ψυχαγωγία και η ευχαρίστησή σας γι' αυτήν την ξεχωριστή μέρα αποτελεί για μας την κύρια προτεραιότητα. Δημιουργικότητα, αγάπη για τη μουσική και επαγγελματισμός τα συστατικά. Xορός, γλέντι και διασκέδαση μέχρι το πρωί το αποτέλεσμα.

Wallpapers for Desktop with background, cat, marriage, rings, wedding, wallpaper, scenery, language

happy-new-year-party-wallpaper-desktop-high-party-wallpaper-backgrounds-wallpapers-hd-tumblr-free-download-images-iphone-1080p-pics-vector

 

Πάρτι
Αναλαμβάνουμε κάθε είδους και μεγέθους πάρτι

- Γενέθλια κάθε ηλικίας
- Ιδιωτικά πάρτι
- Πάρτι σχολείων
- Πανεπιστημίου
- Αποφοιτήσεις
- Επανασύνδεσης

Ειδικές και Εταιρικές Εκδηλώσεις

Εάν είστε επαγγελματίας και επιθυμείτε να δώσετε μια μουσική νότα στην εκδήλωσή σας, απευθυνθείτε σε μας.

- Εγκαίνια
- Εταιρικές παρουσιάσεις
- Εταιρικά πάρτι
- Επιδείξεις μόδας
- Φεστιβάλ
- Αθλητικές εκδηλώσεις

IMG_1907-min (1)

 

 

LS3A4299 (1) (1)

Υψηλής ποιότητας εξοπλισμός
Σας παρέχουμε όλο τον αναγκαίο ηχητικό εξοπλισμό για την κάθε εκδήλωση. Στα πλαίσια ενός ποιοτικού αποτελέσματος χρησιμοποιούμε εξοπλισμό από τις πιο γνωστές και κορυφαίες μάρκες στη αγορά (Pioneer, Native Instruments, Apple, Oyaide) είναι κάποιες απ' αυτές.

Φωτισμός
Μέσω του κατάλληλου φωτισμού σε συνδυασμό πάντα με τη μουσική μπορούμε να δημιουργήσουμε μια μοναδική ατμόσφαιρα για κάθε εκδήλωση. Ο ρυθμιζόμενος φωτισμός που χρησιμοποιούμε, ο οποίος προγραμματίζεται ειδικά για τη δική σας εκδήλωση μας επιτρέπει να δίνουμε κάθε στιγμή το κατάλληλο αποτέλεσμα. Από τη χαλαρή ατμόσφαιρα του δείπνου, την όμορφη στιγμή του χορού στο γάμο σας μέχρι την ώρα του πάρτι με μια πιο δυναμική διάθεση.

LS3A4392 (1)

 

Προγραμματίστε ένα πάρτι
Καλέστε μας ή στείλτε μας email για να σας βοηθήσουμε.